Aanleg

Een mooi aangelegde tuin bepaalt gelijk de uitstraling van je gehele bedrijf en dat begrijpen wij. We bepalen samen met jou hoe je buitenruimte ingericht gaat worden door middel van een ontwerp. Met onze kennis van materiaal en planten creëren wij daarna een duidelijk plan op maat inclusief alle kosten. Geen financiële verrassingen achteraf dus, want daar houden wij ook niet van. Al onze hoveniers zijn creatief en flexibel. Zij zijn begaan met jou en het project, dus verwacht geen anonieme mannen maar sociale vaklui die altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden en jou op de hoogte te houden van het proces.

Of het nou gaat om het herinrichten, renoveren of helemaal opnieuw aanleggen van de tuin. Samen zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe tuin past bij je persoonlijke wensen en de stijl van jouw bedrijf.

Op zoek naar persoonlijk advies over tuinaanleg door een team die het ook vakkundig kan aanleggen? Wij doen het allemaal! App Floris voor meer informatie.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?