Verbouwen

Timmerwerk. Schilderen. Stucen. Stofferen. Badkamer. Keuken. Dak(kapel). Jij vraagt en wij doen het. Alles onder één dak betekent geen gedoe voor jou. Een grote klus voor jou, een kleine moeite voor ons!

Timmerwerk

Of het nu gaat om het maken van een inbouwkast, timmeren van een kinderbed, zetten van wanden of een dakconstructie. Onze timmermannen zijn van alle markten thuis.

Schilderen

Naast het schilderen zelf nemen wij ook de rest uit handen want een goed begin is het halve schilderwerk.

Stucen

Onze stucadoors zorgen altijd voor een goede basis door middel van vakkundig stucwerk. De afwerking stemmen wij daarna altijd samen met jou af.

Stofferen

Binnen no time stofferen of monteren onze stoffeerders passende bekleding op jouw vloer of trap. Op welke ondergrond dan ook.

Badkamer & Keuken

Wij kunnen je helpen met het verbouwen van je badkamer of keuken. Van kleine veranderingen tot de gehele verbouwing. 

Dak(kapel)

Wij doen allerlei soorten onderhoud en renovatie aan daken en plaatsen zonder moeite een dakraam.

Onderhoud

Tuinonderhoud. Loodgieter. Elektricien. Wij bieden professioneel onderhoud aan uitgevoerd door specialisten die met jou meedenken en elk gewenste onderhoud uit handen nemen.

Tuinonderhoud

Wij zijn van alle markten thuis, of zullen we zeggen tuin? Voor tuinonderhoud ben je bij Profperty op de juiste plek!

Loodgieter

Als het gaat om een probleem met je afvoer, leidingwerk, CV of iets soortgelijks dan hebben wij de beste loodgieters in huis.

Elektricien

Onze elektriciens geven advies op het gebied van veiligheid en verhelpen elk elektrisch probleem zonder moeite.

Schoonmaak

Afstoffen. Reinigen. Ontvetten. Poetsen. Glazen wassen. Geen enkel soort vuil is opgewassen tegen onze professionele schoonmaak.

Schoonmaak

Keuken en sanitair reinigen. Ramen en spiegels ontvetten en schoonmaken. Vloerbedekking reinigen. Wij maken grondig schoon wat en waar en wanneer jij het wilt.

Glasbewassing

Onze glazenwassers zorgen ervoor dat jouw woning er weer verzorgd bij staat door de ramen grondig schoon te maken.

Tuin

Hovenier. Gras maaien. Onkruid wieden. Snoeien. Bestrating. Aanleggen. Betegelen. Inrichten. Ontwerpen. Wij zijn van alle markten thuis, of zullen we zeggen tuin? Voor alle klussen in en om de tuin ben je bij Profperty op de juiste plek!

Aanleg

Of het nou gaat om het herinrichten, renoveren of helemaal opnieuw aanleggen van je tuin. Samen met jou zorgen wij voor een mooie tuin.

Bestrating

Wij leggen zonder moeite sierbestrating, een oprit, terras of stenen paadje aan in je tuin. Voor elke soort  tuinbestrating hebben wij de juiste vaklui in dienst.

Schutting

Wij integreren elke soort tuinafscheiding op een natuurlijk manier in het ontwerp van jouw tuin.