Tuinonderhoud

Wij hebben groene vingers en zetten deze graag aan het werk in jouw tuin. Ook als deze nog ontworpen en aangelegd moet worden, want dat kunnen wij ook! Wij bepalen samen met jou hoe de tuin het beste en efficiëntste ingericht kan worden. Een Japanse tuin heeft namelijk een andere indeling, beplanting en onderhoud nodig dan een moestuin waarin je groente en fruit wilt gaan verbouwen. Wij houden rekening met al jouw wensen.

Om je tuin daarna te laten groeien en bloeien is er ook tuinonderhoud nodig. Je raadt het al, dat doen wij als de beste! Ook als er een schutting geplaatst moet worden is dat geen probleem.

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van tuinen ontwerpen, aanleggen en tuinonderhoud? Wij hebben alles in huis om jou daar mee te helpen, dus app Floris voor alle mogelijkheden. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?