Stofferen

Van je gehele woning tot alleen de trap. Van advies en materiaalkeuze tot het leggen, bekleden en monteren zelf. Onze stoffeerders helpen je van begin tot eind de juist keuze te maken voor elk specifiek project. Heb je het materiaal en de kleur al gekozen? Geen probleem! Dan gaan we daarmee voor je aan de slag. Anders komen wij met stalen bij je thuis om samen het meest geschikte materiaal te kiezen voor elke ruimte. Onze stoffeerders houden altijd rekening met jouw wensen en smaak.

Wij draaien onze handen ook niet om voor het verplaatsen van jouw meubels. Fijn dat wij dat ook gewoon regelen toch? Hoef jij weer niet te sjouwen. Maak je geen zorgen over de schoonmaak want we laten alles ook weer spik en span achter.

Dus ben je op zoek naar een vakkundige stoffeerder voor jouw vloer, muur of trap? Bel dan Floris om een afspraak te maken.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?