Logeerwoningen

Wij weten dat je als VvE of als woningcorporatie het beste voor hebt met je woningen en huurders. Groot onderhoud, verbouwingen en renovatieprojecten horen daar vanzelfsprekend bij. Het is dan fijn als je als het VvE Beheer uit handen kan geven en op deze manier de bewoners de beste service kunt bieden. Dit is precies wat wij graag op ons nemen. Wij zorgen voor een logeerwoning zodat jouw huurders snel een tijdelijk thuis krijgen die echt als thuis voelt!

Wij begrijpen dat het woonplezier van je huurders op één staat. Maak je geen zorgen over opslag, transport, onderhoud, interieur van de logeerwoning en alle andere tijdrovende zaken. Dat regelen wij wel! Voor jou en je huurders. Op deze manier hebben jouw huurders zo min mogelijk overlast van die renovatie of verbouwing. Zij blij, jij blij, wij blij!

Op zoek naar een logeerwoning voor jouw huurders dat voelt als thuis? Wij nemen jou het werk uit handen en bieden jouw huurders een tijdelijke woning aan. App Floris voor meer informatie.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?