Elektricien

Klussen die met elektriciteit te maken hebben vragen om zorgvuldige en nauwkeurige elektriciens die jouw veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Laten wij nou elektriciens hebben die graag langskomen om storingen te verhelpen, een groepenkast aan te sluiten, de bestaande meterkast uit te breiden of lichtpunten te aan te leggen. Het maakt niet uit wat jouw probleem is, onze elektriciens denken altijd met je mee zodat jij weer zorgeloos kunt wonen nadat ze weg zijn.

Wij doen ook aan preventieve onderhoudstaken, zoals de controle, reiniging en reparatie van installaties, om zo toekomstige problemen te ontdekken of zelfs te voorkomen.

Op zoek naar een elektricien die samen met jou meedenkt? Wij hebben vakkundige elektriciens in dienst die jou het probleem uit handen nemen zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over alle risico’s van dien. App Floris voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?