Stucen

Wij zien stucwerk niet alleen als een finishing touch, maar ook als noodzakelijk goed. Het bevordert namelijk de isolatie, is brandvertragend en vochtwerend. Onze stukadoors weten van wanten en gaan altijd nauwkeurig te werk op basis van jouw wensen. Verliefd op dat botanische behang voor in de wc? Onze stukadoors maken jouw toilet behangklaar. Een roze prinsessen muur voor in de slaapkamer? Ons sier-en pleisterwerk maakt van elke kamer een koninklijke balzaal. Jouw woonplezier stijgt en door onze precieze afwerking stijgt ook de waarde van je huis. Wat wil je nog meer?

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we alles netjes en schoon houden en achterlaten. Dus maak je geen zorgen over eventuele beschadigingen van je vloer of schilderwerk. Daar treffen wij beschermende maatregelen voor. Wij maken ook altijd even alles schoon nadat wij de klus hebben geklaard.

Een vakkundige stukadoor nodig die met jou meedenkt en rekening houdt met jouw wensen en woning? Bel Floris voor alle mogelijkheden en dan zien we je snel!

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?