Schoonmaak

Van schoonmaken worden wij blij. Serieus. Jij niet? Laat het dan maar aan ons over om jouw complex of bedrijfsruimte spik en span te maken. Wij maken grondig schoon en verwijderen niet alleen het oppervlakkige vuil. Wij maken schoon wat jij wilt dus dat kan variëren van alleen de sanitaire voorzieningen of de vloer tot een trappenhuis of het gehele pand.

Is jouw complex of bedrijfsruimte toe aan een flinke, professionele schoonmaak na een slopende renovatie of verbouwing? Laat ons dan het zware werk doen en het professioneel schoonmaken zodat het direct bewoonbaar of bruikbaar is. Wij hebben de juiste materialen om elke ruimte grondig en hygiënisch te reinigen. Of dat nou eenmalig is of periodiek. Wij komen graag langs om te zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Op zoek naar een allround team voor een professionele schoonmaak? Wij reinigen elke ruimte grondig en snel. App Floris voor alle mogelijkheden.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?