Beheer diensten

Laten we eerlijk zijn, je hebt als bestuur of Vereniging van Eigenaren al genoeg om je druk over te maken dus hoe fijn zou het zijn als wij het volledige beheer op ons nemen? Laat je ontzorgen door ons van A tot Z het VvE Beheer te laten uitvoeren. Wij zorgen voor een goed onderhouden gebouw zodat jij je kan bezig houden met alle andere belangrijke zaken. Logisch toch?

Een goed onderhouden gebouw zorgt voor meer woonplezier voor je huurders en dat begrijpen wij. Ook zorgen wij er op deze manier voor dat de woning zijn waarde behoudt. Geen omkijken meer naar het afhandelen van reparaties, schades en ander dagelijks onderhoud. Jij blij, je huurders blij en wij ook!

Wil je het VvE Beheer laten uitbesteden aan een team dat het beste voor heeft met jou als VvE of woningcorporatie en met je huurders? Wij maken het je gemakkelijk door met jou mee te denken en je volledig te ontzorgen op het gebied van beheer. App Floris voor meer informatie en alle mogelijkheden!

Neem contact op

Mensen blij maken. Dat is wat we zoal doen. Daarom staan wij voor:

SERVICE

SNELHEID

SOCIAAL

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?