Periodiek onderhoud van je vastgoed betekent waardebehoud. Dat weten wij en daarom staan onze hoveniers, loodgieters en elektriciens klaar om elk gewenst onderhoud voor je uit te voeren. Voor elke onderhoudsklus hebben wij namelijk een vakkundige specialist in dienst die jou uit de brand wil helpen. Wij verzorgen naast periodiek onderhoud ook graag eenmalig onderhoud. Onderhoud verlengt de levensduur van je vastgoed  zorgt er voor dat problemen op tijd worden ontdekt of zelfs worden voorkomen.

Optimale ontzorging door een partij met een vooruitziende blik, dat zijn wij! Daarnaast houden wij altijd rekening met de bewoner. Dit uit zich in snelle reparaties, open communicatie en langskomen wanneer het de bewoner schikt.

Op zoek naar een flexibel team die elke vorm van onderhoud verzorgt en denkt vanuit de klant? App Floris voor meer informatie.

Neem contact op

MENSEN BLIJ MAKEN. DAT IS WAT WE ZOAL DOEN. DAAROM STAAN WIJ VOOR:

SERVICE

SNELHEID

SOCIAAL

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?