Verbouwen

Timmerwerk. Schilderen. Stucen. Stofferen. Badkamer. Keuken. Dak(kapel). Jij vraagt en wij doen het. Van winkel of kantoorpand tot modern complex. Alles onder één dak betekent geen gedoe voor jou als opdrachtgever.

Timmerwerk

Of het nu gaat om het maken van kozijnen, zetten van wanden of een dakconstructie. Onze timmermannen zijn van alle markten thuis.

Schilderen

Wij zorgen er voor dat ons schilderwerk jouw project beschermt tegen corrosie en weersinvloeden, want goed schilderwerk bestaat uit meer dan alleen schilderen.

Stucen

Onze stucadoors zorgen voor een goede basis door middel van vakkundig stucwerk. De afwerking stemmen we daarna altijd met jou af.

Stofferen

Binnen no time stofferen of monteren onze stoffeerders elke gewenste bekleding op een vloer, muur of trap.

Badkamer & Keuken

Wij verbouwen, renoveren of installeren elke badkamer of keuken. Van kleine aanpassingen tot de gehele verbouwing. Jij noemt het en wij doen het!

Dak(kapel)

Wij doen allerlei soorten onderhoud en renovatie aan daken en plaatsen zonder moeite een dakraam.

Onderhoud

Tuinonderhoud. Loodgieter. Elektricien. Wij bieden professioneel onderhoud aan uitgevoerd door flexibele specialisten die met jou meedenken en elk gewenst onderhoud uit handen nemen. Dienstverlening op maat.

Tuinonderhoud

Om een tuin te laten groeien en bloeien is tuinonderhoud nodig. Voor elke vorm van tuinonderhoud ben je bij Profperty op de juiste plek!

Loodgieter

Als het gaat om een probleem met de afvoer, leidingwerk, CV of iets soortgelijks dan hebben wij de beste loodgieters in huis.

Elektricien

Onze elektriciens geven advies op het gebied van veiligheid en verhelpen elk elektrisch probleem zonder moeite.

Schoonmaak

Afstoffen. Reinigen. Ontvetten. Poetsen. Dweilen. Glazen wassen. Wij maken elk kantoor, bedrijfsruimte of woning professioneel schoon, want een schone omgeving maakt mensen productiever en gezonder!

Schoonmaak

Wij hebben de juiste materialen om elke ruimte grondig en hygiënisch te reinigen. Of dat nou eenmalig is of periodiek.

Glasbewassing

Schone ramen, kozijnen gevels dragen bij aan de uitstraling van je pand. Onze glazenwassers zorgen ervoor dat jouw pand er weer verzorgd bij staat door de ramen grondig schoon te maken.

Beheer

Onderhoud. Woonplezier. Huurders. Waardebehoud. Reparaties. Schade. Laat je ontzorgen en geef het VvE Beheer uit handen aan een team van enthousiaste vaklui.

Logeerwoningen

Wij voorzien jouw huurders met onze logeerwoningen van een tijdelijk thuis en regelen alles daaromheen.

Tuin

Onkruid wieden. Snoeien. Bestrating. Verlichting. Beplanten. Betegelen. Gazon. Schutting. Veranda. Wij ontwerpen, leggen en onderhouden deskundig elke kantoortuin of buitenruimte.

Aanleg

Wij zijn de experts op het gebied van tuinaanleg die jouw wensen combineren met onze visie om zo jouw buitenruimte te transformeren in een verzorgde, sfeervolle tuin.

Bestrating

Door middel van bestrating geven wij je buitenruimte een verzorgde en representatieve sfeer die qua stijl past bij jouw complex, bedrijf of winkel.

Schutting

Een omheining of schutting is goed zichtbaar in jouw buitenruimte of kantoortuin. Daarom integreren we elke soort tuinafscheiding op een natuurlijk manier in het ontwerp van jouw tuin of buitenruimte.