Badkamer & Keuken

Bij het verbouwen of plaatsen van je (nieuwe) badkamer of keuken komt vaak meer kijken dan je denkt. Dat is lastig om te voorspellen, maar gelukkig hebben wij daar wel zicht op. Wij hebben verstand van alle onderdelen die komen kijken bij het verbouwen van je badkamer of keuken. Denk aan elektrawerk, leidingwerk, moderne (inbouw)apparatuur installeren, tegelen, vloer en afwerking.

Als er drastische veranderingen nodig zijn, communiceren wij dit altijd netjes op tijd. Jij bent dus altijd op de hoogte van het hele proces en de begroting. Wij regelen het zware werk zodat jij je alleen hoeft na te denken over de details zoals de kleuren kiezen en de styling. Fijn toch?

Wil jij je badkamer of keuken laten verbouwen en ben je op zoek naar een partij die een gedeelte of alles op zich kan nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. App Floris voor alle mogelijkheden.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?