Schutting

Wil je een nieuwe schutting in je tuin laten plaatsen of is je oude schutting aan vervanging toe? Wij integreren elke soort tuinafscheiding op een natuurlijk manier in het ontwerp van jouw tuin. Of dat nou om een houten schutting, natuurstenen wand, paneel met klimplanten of gemetselde muur gaat. Dan zorgen wij er ook nog eens voor dat hij waterpas staat en bestand is tegen wind en weer.

Ook in een bestaande tuin zorgen wij ervoor dat de schutting die wij plaatsen mooi aansluit op de omgeving en stevig staat zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Wij halen dan gelijk jouw oude schutting, haag of hekwerk weg en voeren die af. Kleine moeite voor ons en fijn voor jou toch?

Bespaar jezelf het geploeter in de aarde, verkeerde berekeningen en onnauwkeurige afmetingen. Wij nemen jou deze klus graag uit handen en plaatsen vakkundig elke schutting. App Floris voor alle mogelijkheden.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?