Schoonmaak

Van schoonmaken worden wij blij. Serieus. Jij niet? Laat het dan maar aan ons over om jouw woning spik en span te maken. Wij maken grondig schoon en verwijderen niet alleen het oppervlakkige vuil. Heb je net een huis gekocht of gehuurd? Wij maken het hele huis professioneel schoon tot in alle hoekjes en gaatjes zodat jij een heerlijke, frisse start kunt maken in je nieuwe woning.

Is jouw woning toe aan een flinke, professionele schoonmaak na een slopende renovatie? Laat ons dan het zware werk doen en jouw gerenoveerde woning professioneel schoonmaken. Wij hebben de juiste materialen om elke woning grondig en hygiënisch te reinigen.

Is jouw woning toe aan een professionele schoonmaak? Wij staan te trappelen om je woning grondig aan te pakken, dus app Floris voor alle mogelijkheden. Voor je het weet staan we voor je deur om alles blinkend schoon te schrobben. Voor jou een grote klus, voor ons een kleine moeite!

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?