Snelheid

The sooner the better.
Wij van Profperty begrijpen dat je helemaal geen zin hebt om maanden te wachten tot we een keer een gaatje vrij hebben in de planning om bij jou te beginnen. Daarom zijn we er als de kippen bij. Korte lijntjes en een snelle reactietijd is waar we voor staan. Voor je het weet is de klus geklaard.

Service

Details are not details. They make the design.
Dat geldt ook voor ons werk. Kwaliteit zit in de details en dat weten we. Daarom hebben wij een hoog afwerkingsniveau en zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Zelfs als dat betekent dat we zo nu en dan eens helpen met dingen die we niet standaard in ons repertoire hebben staan.

Sociaal

Always remember that you’re unique, just like everyone else.
Kort samengevat: jij staat bij ons centraal. En of jij nou één van ons bent of dat we bij jou over de vloer komen om jouw huis verkoop of verhuur klaar te maken, we doen er alles aan om jou gelukkig te maken. Van mens tot mens. 

Team spirit is iets wat wij heel belangrijk vinden. Juist omdat 11% van ons team bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit vinden wij geen belemmering, maar juist een uitdaging. Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen we samen.

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen?
Lees dan hieronder onze klusverhalen.