Met een representatieve bedrijfstuin of buitenruimte laat je gelijk een goede en positieve indruk achter. Wij willen jou graag helpen om dit te realiseren. Of we nou een bestaande tuin moeten renoveren of een nieuw ontwerp moeten maken en dit aanleggen. Onze vakkundige hoveniers kunnen jouw kantoortuin of buitenruimte van A tot Z inrichten en daarna ook onderhouden.

Onze hoveniers zijn sociaal vaardig en hebben respect voor jou en iedereen in de omgeving. Daarom zorgen we voor minimale rommel en overlast zodat zo weinig mogelijk mensen last hebben van de werkzaamheden. Over de kosten zijn we altijd helder. Vooraf bespreken we het gehele proces zodat jij altijd op de hoogte bent van wat we doen. Meerwerk? Alleen in overleg met jou. Geen gedoe, altijd transparant. Fijn toch?

Op zoek naar vakkundige hoveniers met liefde voor groen en respect voor mensen en milieu? App Floris voor meer informatie.

Neem contact op

MENSEN BLIJ MAKEN. DAT IS WAT WE ZOAL DOEN. DAAROM STAAN WIJ VOOR:

SERVICE

SNELHEID

SOCIAAL

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?