Glasbewassing

Schone ramen, kozijnen gevels dragen bij aan de uitstraling van je pand. Onze glazenwassers zorgen ervoor dat jouw pand er weer verzorgd bij staat door de ramen grondig schoon te maken. Met name in een straat met veel autoverkeer kunnen roetdeeltjes en andere vuiligheid de ramen snel dof maken. Schone ramen laten meer licht door en dat is wel zo fijn voor het woon- of werkplezier.

Wij kunnen daarnaast ook de gevels, kozijnen en deuren gelijk meenemen. Dit verhoogt namelijk de levensduur van het schilderwerk en het hele gebouw. Voorkomen is namelijk beter dan herstellen. Regelmatig je ramen laten wassen heeft dus alleen maar zo z’n voordelen. Vooral als je er geen moeite voor hoeft te doen, want dat doen wij wel!

Zijn je ramen, kozijnen of gevels wel toe aan een wasbeurt? Onze glazenwassers komen graag langs om ze grondig te reinigen zodat jouw pand er weer verzorgd bij staat. App Floris voor alle mogelijkheden of meer informatie.

Neem contact op

Klusverhalen

Benieuwd naar ons team en de laatste nieuwtjes of gewoon nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat achter de schermen? Lees dan hieronder onze klusverhalen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik begreep dat alle aannemers helemaal vol zitten. Hoe snel zouden jullie kunnen beginnen bij ons?
Rekenen jullie kosten voor het maken van een offerte?
Voeren jullie ook kleine werkzaamheden uit?
Een andere vraag?